Covid-19 Protocol

Praktische informatie

Algemeen
Lees aandachtig

Om binnen de geldende maatregelen van het RIVM beperkt open te kunnen, hebben wij in overleg met Gemeente Leeuwarden en Veiligheidsregio Fryslân dit protocol opgesteld. 

Het protocol geeft stapsgewijs aan hoe wij vanaf het boekingsproces tot de klant onze fysieke locatie verlaat willen werken binnen de richtlijnen van het RIVM en de daarbij geldende maatregelen om zo het risico op besmetting voor gasten/werknemers te minimaliseren.  

Doelgroep

Het is voor ons (momenteel) onmogelijk om tijdens het spelen van een Escaperoom 1,5 meter afstand te garanderen tussen de verschillende spelers. Wel kunnen we open voor groepen welke binnen 1,5 meter van elkaar mogen opereren. Het gaat hierbij om groepen tot en met 4 personen of gezamenlijke huishoudens tot en met 7 personen.

Met het oog op de gezondheid van zowel onze gasten, als ons personeel, verzoeken wij onze klanten vriendelijk om in ieder geval in de openbare ruimtes een mondkapje te dragen. In de Escape Room mag vervolgens zonder gespeeld worden. Bedankt voor jullie medewerking!

Boekingsproces (Voorzorg)

 1. Potentiële klanten kunnen telefonisch of via de website een tijdslot boeken tot een dag voor de fysieke boeking. 
 2. De klanten krijgen automatisch een bevestigingsmail met daarin een duidelijke samenvatting van het protocol zoals hieronder beschreven, denk hierbij aan: Klant ophalen bij de toegangsdeur, geen toiletbezoek, geen horeca, gebruik desinfectiemiddel etc. Met hierbij de toevoeging dat klanten met gezondheidsklachten worden verzocht thuis te blijven/worden geweigerd.  
 3. Een dag voor de boeking krijgt de klant nogmaals een automatische herinneringsmail waarin duidelijk wordt vermeldt wat de klant kan verwachten en wat wij van de klant verwachten mbt covid-19 ten tijde van de boeking. Ook geven we wederom aan dat klanten met gezondheidsklachten worden verzocht thuis te blijven/worden geweigerd.  
 4. Klanten kunnen uitsluitend per pin betalen op locatie met een voorkeur voor contactloos betalen. 

Werkwijze t.t.v. een boeking

 1. Klanten worden bij de voordeur opgehaald door onze Escaperoomhost (1 personeelslid per groep) met inachtneming van de 1,5 meter regel tussen klant en personeel. Ook personeel blijft te allen tijde 1,5 meter van collega’s.
 2. Klanten kunnen vooraf geen gebruik maken van horeca, wachtkamer of sanitaire voorzieningen.
 3. Klanten worden bij binnenkomst van de Escaperoom gevraagd hun handen te ontsmetten met daarvoor klaarstaande handdesinfectiemiddel. 
 4. De Escaperoomhost doet zijn uitleg/beantwoorden van vragen vervolgens van achter een balie met een plexiglas schot (goed vergelijkbaar met de werkwijze van kassamedewerkers bij supermarkten op het moment). 
 5. De klanten spelen gedurende 1 uur onze Escaperoom, er is via microfoon contact met de Escaperoomhost welke tijdens dit uur nooit fysiek klantcontact heeft.
 6. Na het spelen van de Escaperoom worden de klanten gevraagd wederom hun handen te ontsmetten met daarvoor klaarstaande handdesinfectiemiddel.
 7. Betaling verloopt vervolgens per pin, met voorkeur voor contactloos (Escaperoomhost blijft beschermd door een plexiglas schot). 
 8. De klant verlaat het pand zonder gebruik te maken van horeca, wachtkamer of sanitaire voorzieningen.
 9. De Escaperoomhost ontsmet de oppervlaktes en sloten van de Escaperoom met desinfectiemiddel. Normaliter houden wij 30 minuten speling tussen de boekingen, om er zeker van te zijn dat we voldoende tijd hebben om de ruimtes goed te ontsmetten verlengen wij dit naar 1 uur speling tussen de boekingen.
 10. Door de speling van 1 uur, zullen de diverse groepen elkaar nooit kruisen of fysiek tegenkomen.
 11. De Escaperoomhost haalt de nieuwe groep rond de afgesproken tijd op, zodat we wederom vanaf punt 1 de procedure kunnen doorlopen tot punt 10 (werkwijze ttv boeking). 

Reserveren

Bel ons op 06 11 228 839 of reserveer via onderstaande knop!

WhatsApp chat