Escape Room Friesland

Welkom bij Escape Room 058 in Leeuwarden Friesland, dé plek voor een spannend avontuur met vrienden, familie of collega’s! Onze escape rooms bieden uitdagende en unieke puzzels die jou en je team op de proef stellen. Of je nu houdt van mysterie, avontuur of juist een beetje spanning, bij onze Escape Room in Friesland vind je gegarandeerd een escape room die bij jou past.

Onze escape rooms zijn gevestigd in het prachtige Friesland, waar je naast de escape rooms ook kunt genieten van de mooie omgeving. We hebben verschillende kamers met elk een eigen thema, zoals ‘Houdini’s Academy’, ‘Save The Zeppelin’, ‘Terrorist Threat’, ‘The Cabin’ en ‘Room 313’. Elk thema is tot in detail uitgewerkt om jou en je team volledig onder te dompelen in de wereld van de escape room.

Escape Room 058 in Friesland is geschikt voor groepen van 2 tot 32 personen. Of je nu een gezellige middag met vrienden plant of een teambuilding met collega’s wilt organiseren, bij ons ben je aan het juiste adres. Onze escape rooms zijn ook zeer geschikt voor vrijgezellenfeesten, familie-uitjes en verjaardagen.

Wil je meer weten over onze escape rooms of direct reserveren? Neem dan contact met ons op of bezoek onze website. Bij onze Escape Room in Friesland beleef je gegarandeerd een onvergetelijk avontuur!

Lukt het jullie namelijk om te ontsnappen uit onze Escape Rooms in Leeuwarden, Friesland?

Kijk eens rond op onze website www.escaperoom058.nl voor uitleg over het Escape Room concept an sich en voor meer info over onze Terrorist Threat Room, Room 313, The Cabin, Save The Zeppelin, en Houdini’s Academy. Laat je verleiden door onze all-in arrangementen of laat ons (voor het gemak) met je meedenken en een aantal voorzetjes geven. Net als in onze Escape Rooms, is er heel veel mogelijk. Wij hopen dat jullie interesse is gewekt, bel of WhatsApp in dat geval met onze Client Happiness Guru (Feike) voor het laatste zetje: 06 11 228 839 en wie weet ervaren jullie binnenkort het de leukste Escape Room in Friesland!

Reserveren

Bel/app ons op 06 11 228 839 of reserveer via onderstaande knop!