De Koningsquiz met Cucaracha Prijzenrondes!

*DE KONINGSQUIZ & CUCARACHA PRIJZENFESTIJN*
in samenwerking met (en live vanuit) Pub ’84 Wolvega

Na het succes van de eerdere Online Pubquizzen gaan we door met De Koningsquiz met Cucaracha Prijzenfestijn, op maandag 26 april! Het programma bestaat uit meerdere Algemene kennis quizrondes met één “Koningsronde” gecombineerd met een Uniek Spelelement: La Cucaracha met fantastische prijzen!

Bij het samenstellen van de quiz staat het tegengaan van makkelijk op te zoeken vragen/antwoorden hoog op de agenda, zo veel mogelijk valsspeel-bestendig.

We starten om 19:30 en het einde is naar verwachting rond 22:00. Aanmelden kan met een team van 2 tot 6 personen en kost €15,-. Hiervoor krijg je een avondvullend programma via een livestream, antwoordformulieren voor de Pubquiz en deelname aan La Cucaracha met één lot! Extra loten zijn los bij te bestellen voor €5,- per stuk, zodat je hele team actief mee kan doen.

Neem hierbij de RIVM-richtlijnen in acht. Speel met je gezin/huishouden, houd afstand of start een videoconferentie met je team via bijvoorbeeld Facetime, WhatsApp, Zoom of Teams.

*HOE WERKT HET?*

Schrijf je team van 2 tot 6 personen vóór maandag 26 april 17:00 in via onze website escaperoom058.nl/koningsquiz26april;

– Je ontvangt uiterlijk maandag 26 april 18:00 instructies en benodigdheden voor de Pubquiz op het opgegeven e-mailadres;

– Voor een goede ervaring heb je per team een PC of laptop nodig met stabiele internetverbinding;

– De Online Pubquiz is een echte Pubquiz, iedereen kan meedoen;

– De Online Pubquiz en het unieke La Cucaracha Prijzenfestijn worden live gehost door onze eigen ervaren Quizmaster Feike Postma, vergezeld door Sidekick Guido Niehaus;

– Heb je vragen of opmerkingen? Mail naar info@escaperoom058.nl.

*WAT KUN JE WINNEN?*

Er vallen allerlei prijzen te winnen zoals bijv. bierpakketten, wijnpakketten, escape rooms, escape games voor thuis, en nog veel meer.

Wacht niet langer en meld je direct aan! Klik hieronder op inschrijven, vul je gegevens in en betaal via Mollie met iDEAL.