Recensies slider

Recensie 6

Recensie 6 150 150 laagland

Boven verwachting! Super leuke eerste ervaring en onder de indruk van wat we allemaal moesten doen. Vooraf waren we een beetje bang dat er enge dingen zouden gebeuren, maar uiteindelijk was het alleen maar heel erg leuk en super spannend! Goede uitleg van tevoren en duidelijke communicatie. Ik raad deze escape room zeker aan!

Recensie 5

Recensie 5 150 150 laagland

Gave ervaring waar we als een vers en goed geoliede machine doorheen vlogen om gelijk een mooie tijd neer te zetten. Dit smaakte naar meer!

Recensie 4

Recensie 4 150 150 laagland

Onze allereerste kamer, geen ervaring nog met escaperooms, maar wel gek op puzzels en spelletjes. Was echt een onvergetelijke ervaring. Geen idee waar je moet beginnen of wat je moet doen. Dus wel een beetje lastig. Gelukkig ontsnapt. In de kamer heerst veel sfeer. Je voelt de druk van de terroristen en de tijd op de klok!

Recensie 3

Recensie 3 150 150 laagland

Room 313 was echt spannend! Het zit weer boordevol technische snufjes waardoor je echt het gevoel hebt dat je het verhaal beleeft. Het voelt niet als een puzzelkamer, maar echt als een avontuur!

Recensie 2

Recensie 2 150 150 laagland

De 3e room die we in Leeuwarden hebben gespeeld. Veel technieken, verrassende puzzels en er wordt een super sfeer neergezet. We haalden het krap aan en zouden deze room iedereen aanraden!

Recensie 1

Recensie 1 150 150 laagland

Normaal schrijf ik niet zo gauw reviews, maar we hebben hier mede door de fijne begeleiding met ons bedrijf een topavond beleefd. Alle rooms kwamen aan bod en we weren keer op keer positief verrast, helemaal super!