Uniek bedrijfsuitje in Friesland

Een escape room is een interactief spel waarbij een groep mensen in een of meerdere kamers wordt opgesloten. De deelnemers moeten door middel van het zoeken naar sleutels, codes en aanwijzingen, en door het oplossen van puzzels en raadsels de kamer binnen een bepaalde tijd proberen te verlaten (bron: Wikipedia).

Een Escape Room is geschikt voor alle gezelschappen, denk aan vriend(inn)engroepen, familieuitjes, vrijgezellenfeesten, maar zeer zeker ook voor bedrijfsuitjes. Dit door de ideale combinatie van teambuilding en ontspanning. Daarnaast is het inpandig (restaurant Ohm van Emma) of in samenwerking met Paddy O’Ryan (hartje Leeuwarden) uitstekend te combineren met een borrel & bite, buffet, of diner.

Bij Escape Room 058 hebben we 3 escape rooms in verschillende thema’s. Hierdoor kunnen we per timeslot groepen tot 21 personen in één keer onderbrengen. In een wisselprogramma of bijvoorbeeld in combinatie met een Pubquiz, Crime Tour, Escape Game of Prison Tour Blokhuispoort zijn er ook meer dan voldoende mogelijkheden voor grotere groepen.

De Escape Rooms

Room 313: “Van enkele gasten die jullie voor gingen is nooit meer iets vernomen. Bij aankomst hangt er al een onheilspellende sfeer en de conciërge gedraagt zich hoogst eigenaardig… Weten jullie te achterhalen wat er met de verdwenen gasten gebeurd is en wel voordat het noodlot toeslaat?”

2-6 personen (aanbevolen 4-5)
Tijdsduur: max. 60 minuten

The Cabin: “Officieel staat het pand al jaren leeg, maar het wemelt er van de zwervers en drugsverslaafden. Bovendien rijden er in het holst van de nacht bestelbusjes af en aan, wat is hier toch gaande… Nieuwsgierigheid wint van angst en jullie betreden het pand, vrijwel direct slaat de twijfel toe. Was dit wel zo’n goed idee?”

2-6 personen (aanbevolen 4-5)
Tijdsduur: max. 60 minuten

Terrorist Threat: “De AIVD houdt het hoofdkwartier van een terroristencel in de gaten. In alle haast verlaten de verdachten onverwachts het pand. Kort daarna wordt in een video gedreigd met bomaanslagen. Met grote urgentie worden jullie, een team van specialisten, gemobiliseerd om Nederland te redden. Een uur om de eerste bom te vinden én te ontmantelen… Tik-tak-tik-tak!”

2-7 personen (aanbevolen 5-6)
Tijdsduur: max. 60 minuten

Waarom is Escape Room 058 het ideale bedrijfsuitje in Friesland?

Wil je een compleet uitje waarbij alles geregeld is? Een leuke activiteit, een stukje teambuilding, hapjes en drankjes en/of diner? Zoek niet verder, je hebt Escape Room 058 gevonden!

“Het is wederom zover, zucht… Ik moet alweer met een origineel personeelsuitje op de proppen komen”
– Initiatiefnemer bedrijfsuitjes, elk bedrijf, elk jaar

Wat kun je nu weer voor bedrijfsuitje in Friesland bedenken? Het moet eigenlijk voor alle collega’s geschikt zijn, van haantje de voorste tot drijvende kracht achter de schermen, van type ‘Strongmanrun-sportief’ tot type ‘aan-de-pc-gekluisterd’, etc. En let’s face it, dan vallen er al heel veel opties af. Bovendien zijn zoveel dingen al eens (of zelfs al tig keer) gedaan, er blijft weinig origineels over. Toch?

Daarnaast zou het ook nog eens heel mooi meegenomen zijn, wanneer het uitje naast de funfactor ook een stukje teambuilding onder handen neemt en daarmee de sfeer op de werkvloer een boost geeft. Tenslotte: lekker eten en drinken als afsluiter en dat alles op dezelfde locatie óf op loopafstand in hartje Leeuwarden. Het hele programma in één klap geregeld. Dát zou vrij ideaal zijn. Toch?

Wij willen niet al te hoog van de toren blazen, máár… wij zijn van mening dat die zoektocht naar alles wat hierboven genoemd wordt, híer bij Escape Room 058 zou kunnen eindigen.

Lukt het jullie namelijk om te ontsnappen uit onze Escape Rooms in Leeuwarden? Onze rooms zitten nokvol diversiteit en zijn daardoor geschikt voor alle gezelschappen. Kortom: het ideale bedrijfsuitje in Friesland! Waan je voor 60 minuten in een thema naar keuze en ga volledig op in een zenuwslopende ervaring. Vele bedrijven gingen jullie al voor. Waarom? Dát is vooraf lastig uit te leggen zonder al te veel te verklappen, maar you know why as soon as you’ve done it!

Kijk eens rond op onze website www.escaperoom058.nl voor uitleg over het Escape Room concept an sich en voor meer info over onze Terrorist Threat Room, Room 313 en The Cabin. Laat je verleiden door onze all-in arrangementen of laat ons (voor het gemak) met je meedenken en een aantal voorzetjes geven. Net als in onze Escape Rooms, is er heel veel mogelijk. Wij hopen dat jullie interesse is gewekt, bel of WhatsApp in dat geval met onze Client Happiness Guru (Feike) voor het laatste zetje: 06 11 228 839 en wie weet ervaren jullie binnenkort het leukste bedrijfsuitje in Friesland!

Reserveren

Bel/app ons op 06 11 228 839 of reserveer via onderstaande knop!