FAQ


Bekijk hieronder veel gestelde vragen

FAQ

Hoe lang duurt het spel?

Ongeveer 5 minuten voor jullie boekingstijd krijg je een korte instructie over wat je kunt verwachten. Vervolgens heb je 60 minuten om uit de Room te ontsnappen, de gemiddelde speelduur is 55 minuten. Na jullie ontsnapping praten we na en maken we een groepsfoto.

 

Hoeveel mensen kunnen er tegelijk spelen?

Met onze drie Escape Rooms kunnen we een maximum van 19 mensen tegelijk laten ontsnappen. Zijn jullie met meer personen? Kijk bij Arrangementen naar de mogelijkheden. Staat jullie gewenste uitje hier niet tussen? Bel 0611228839 om te overleggen.

 

Wat moet ik doen zodra ik gereserveerd heb?

Er wordt direct een bevestigingsmail verstuurd. Deze belandt soms in de ongewenste mail, dus controleer altijd je spambox. Geen bevestigingsmail gehad? Neem contact met ons op, je boeking is wellicht niet goed gegaan.

 

Hoe laat moet ik er zijn?

Het is raadzaam om 15 minuten voor je boeking aanwezig te zijn, dan is er voldoende ruimte voor een toiletbezoek en instructie van de Rooms.

 

Is het spel door iedereen te spelen?

Onze Rooms vergen weinig fysieke inspanning, het is voornamelijk een spannende gebeurtenis en niet zozeer een gevaarlijke. Voor zwangere vrouwen raden wij The Cabin af ivm (lichte) fysieke inspanning.

De Rooms zijn helaas niet rolstoeltoegankelijk.

Wanneer je de Rooms correct speelt (geen brute kracht gebruiken of op het meubilair gaan staan bijvoorbeeld) is het spel zeker niet gevaarlijk. Escape Room 058 speel je altijd op eigen risico.

 

Kan ik  het spel vroegtijdig verlaten?

Onze medewerkers kijken en luisteren actief mee ten tijde van jullie boeking. Mocht iemand de ruimte als claustrofobisch ervaren dan kun je de room altijd vroegtijdig verlaten en bijvoorbeeld op een later moment weer instappen.

 

Kan ik de Rooms ook boeken als kinderfeestje?

Wij hanteren een minimumleeftijd van 14 jaar voor Terrorist Threat en The Cabin, voor Room 313 is dit 16 jaar. Dit heeft te maken met de thema’s van de Rooms en het niveau van de puzzels. Uitzonderingen zijn in overleg mogelijk, maar als kinderfeestje an sich zijn onze Rooms helaas niet te boeken.

 

Waar kan ik parkeren?

Aan de voorzijde van het pand is een beperkt aantal parkeerplekken beschikbaar (gratis). Zijn deze vol dan kunt u gratis aan de Emmakade parkeren door gebruik van een blauwe kaart, tijdens kantooruren is het soms even zoeken naar een plekje.

 

Is het spel ook in het Engels te spelen?

Elke Room kan in het Nederlands en in het Engels gespeeld worden. Je hoeft dit niet voor je boeking aan te geven.